Akupunktio

50 EUR / hoito

Varaa Aika

Akupunktio Tehokas apu kipuihin

Akupunktio on osa perinteistä kiinalaista lääketiedettä. Se on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto.

Akupunktiolla hoidetaan kipuja sekä monia muita kehon häiriötiloja. Siitä on apua allergioihin, lihas- ja nivelvaivoihin sekä unettomuuteen. Akunpunktio auttaa laukaisemaan stressiä ja helpottaa unettomuutta.

Hoito tehdään kehon meridiaaneilla sijaitsevien akupunktiopisteiden kautta. Neulojen lisäksi teen akupunktiota myös laserilla ja sormin painelemalla.

Varaathan aikaa hoitoon noin 45 minuuttia.


Muut hoidot

Kraniosakraaliterapia

Kraniosakraaliterapia

Hellä, luonnollinen, kevyt ja turvallinen kehoterapia. Kaikkia kehon kudoksia ympäröivät kalvot. Niissä olevat jännitteet saattavat aiheuttaa fyysisiä ja psyykkisiä ongelmia. Hoidossa pyritään auttamaan kehoa vapautumaan mahdollisista kalvojännitteistä.

Lue lisää
Hoidot koirille

Lihashuoltoa koirille

Lihashuolto auttaa pitkäaikaisiin kiputiloihin, lihasten jäykkyyteen ja virheasentoihin. Se vähentää jännitystä ja stressiä. Näin se auttaa koiraa rentoutumaan myös arjessa.

Lue lisää
Hoidot koirille

Kalevalainen jäsenkorjaus

Ihana ja satoja vuosia vanha hoitomuoto. Auttaa esimerkiksi alaselän, niskan, olka- ja kyynerpäiden, ranteiden, lonkkien, polvien ja nilkkojen kiputiloihin.

Lue lisää

Yhteystiedot

040 721 3113 (viestit tavoittavat parhaiten)

niina.kivimaki@papaijapuu.com

Viestit Facebookissa Niina Kivimäki

Hoitotilat

Minulla on hoitotila Nokialla noin 800 metrin päässä ABC Kolmenkulmalta. Saat osoitteen aikaa sopiessa. Koiria hoidan myös kotikäynneillä Tampereen, Nokian, Ylöjärven ja Pirkkalan alueella.