Lihashuolto koiralle

45 EUR / hoito -- Kotikäynti 50 EUR

Varaa Aika

Lihashuolto koiralle Korjaa virheasentoja ja helpottaa kipuja

Nelijalkaiset ystävämme kaipaavat lihashuoltoa jumitilojen ja kipujen hoitoon sekä virheellisten asentojen oikaisuun.

Hoidan koiria menetelmillä, joilla tähdätään pitkäaikaisiin tuloksiin. Kraniosakraaliterapiaan pohjautuva hoito on lempeää, enkä käytä siinä voimaa. Hoito on turvallista ja koira kokee sen yleensä rentouttavana.

Lihashuolto auttaa pitkäaikaisiin kiputiloihin, lihasten jäykkyyteen ja virheasentoihin. Se vähentää jännitystä ja stressiä. Näin se auttaa koiraa rentoutumaan myös arjessa.

Voit tilata minut myös kotikäynnille Nokian, Tampereen, Pirkkalan ja Ylöjärven alueella.

Varaathan aikaa hoitoon noin tunnin.


Muut hoidot

Akupunktio

Akupunktio

Akupunktio vähentää kipua, hoitaa ja estää tauteja sekä edistää yleisesti terveyttä. Akupunktio on osa kiinalaista perinteistä lääketiedettä, jossa ei hoideta sairautta, vaan ihmistä kokonaisuutena.

Lue lisää
Kraniosakraaliterapia

Kraniosakraaliterapia

Hellä, luonnollinen, kevyt ja turvallinen kehoterapia. Kaikkia kehon kudoksia ympäröivät kalvot. Niissä olevat jännitteet saattavat aiheuttaa fyysisiä ja psyykkisiä ongelmia. Hoidossa pyritään auttamaan kehoa vapautumaan mahdollisista kalvojännitteistä.

Lue lisää
Hoidot koirille

Kalevalainen jäsenkorjaus

Ihana ja satoja vuosia vanha hoitomuoto. Auttaa esimerkiksi alaselän, niskan, olka- ja kyynerpäiden, ranteiden, lonkkien, polvien ja nilkkojen kiputiloihin.

Lue lisää

Yhteystiedot

040 721 3113 (viestit tavoittavat parhaiten)

niina.kivimaki@papaijapuu.com

Viestit Facebookissa Niina Kivimäki

Hoitotilat

Minulla on hoitotila Nokialla noin 800 metrin päässä ABC Kolmenkulmalta. Saat osoitteen aikaa sopiessa. Koiria hoidan myös kotikäynneillä Tampereen, Nokian, Ylöjärven ja Pirkkalan alueella.