Kraniosakraaliterapia

50 EUR / hoito

Varaa Aika

Kraniosakraaliterapia Ihanan rentouttavaa

Kraniosakraaliterapian juuret ovat osteopatiassa. Sen on kehittänyt yhdysvaltalainen osteopaatti John E. Upledger.

Kraniosakraalijärjestelmä on kehon hydraulinen pumppu, jonka tehtävänä on tuottaa, kierrättää ja uudelleen imeyttää aivo-selkäydinnestettä. Tämä hydraulinen järjestelmä toimii aivojen ja selkärangan sisäpuolta ympäröivän kovakalvon sisällä.

Aivo-selkäydinnesteen aiheuttaman rytmisen paineenvaihtelun voi tuntea kaikkialla kehossa aivan yhtä konkreettisesti kuin hengityksen tai sydämen lyönnit. Hoidon tarkoituksena on löytää kehon ongelmakohdat kraniosakraalijärjestelmää tunnustelemalla.

Kaikkia kehon kudoksia ympäröivät kalvot, ja joskus sekä fyysiset että psyykkiset ongelmat voivat johtua näiden kalvojen jännitteistä. Hoidossa pyritään auttamaan kehoa vapautumaan mahdollisista kalvojännitteistä.

Varaathan aikaa hoitoon noin tunnin.


Muut hoidot

Akupunktio

Akupunktio

Akupunktio vähentää kipua, hoitaa ja estää tauteja sekä edistää yleisesti terveyttä. Akupunktio on osa kiinalaista perinteistä lääketiedettä, jossa ei hoideta sairautta, vaan ihmistä kokonaisuutena.

Lue lisää
Hoidot koirille

Lihashuoltoa koirille

Lihashuolto auttaa pitkäaikaisiin kiputiloihin, lihasten jäykkyyteen ja virheasentoihin. Se vähentää jännitystä ja stressiä. Näin se auttaa koiraa rentoutumaan myös arjessa.

Lue lisää
Hoidot koirille

Kalevalainen jäsenkorjaus

Ihana ja satoja vuosia vanha hoitomuoto. Auttaa esimerkiksi alaselän, niskan, olka- ja kyynerpäiden, ranteiden, lonkkien, polvien ja nilkkojen kiputiloihin.

Lue lisää

Yhteystiedot

040 721 3113 (viestit tavoittavat parhaiten)

niina.kivimaki@papaijapuu.com

Viestit Facebookissa Niina Kivimäki

Hoitotilat

Minulla on hoitotila Nokialla noin 800 metrin päässä ABC Kolmenkulmalta. Saat osoitteen aikaa sopiessa. Koiria hoidan myös kotikäynneillä Tampereen, Nokian, Ylöjärven ja Pirkkalan alueella.